Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss och vi på ElitFixen är öppna om hur vi hanterar dina personuppgifter, så att du ska känna dig trygg när du lämnar dessa till oss. Här hittar du information på hur dina personuppgifter hanteras av oss.
 

Vår hemsida är byggd med Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Din information och data lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar din data på säkra servrar bakom en säker brandvägg.

Citat från Wix policy (Paragraf 6, Sammanfattning):
"
Wix kan samla in och behandla Personuppgifter om Användares användare.

Vi gör detta endast på våra användares vägnar och uppdrag.

Våra användare är ensamt ansvariga för Personuppgifter om Användares användare, inklusive för deras lagenlighet, säkerhet och integritet."

Vi samlar in ditt för- och efternamn, telefonnummer, e postadress, chattmeddelanden och mail du skriver till oss.
Vi använder dessa uppgifter för att kunna kontakta dig för att lösa ett problem, för att samla in avgifter eller skulder, för att undersöka dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller vid andra behov.  Till dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon och sms.

Vi använder även kakor för att spara information som du har skrivit i chatten som Wix.com-plattformen erbjuder. Detta är för att du ska kunna komma tillbaka till chatten efter du stängt ned sidan.

 

Vi delar inte med oss utav denna information till 3:e part.

Vi sparar din information i 10år.

Om du vill få åtkomst till, korrigera, ändra eller radera all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på elitfixen.info@gmail.com.

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras och du hittar den senaste versionen av integritetspolicyn på denna sida.

Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt med hur vi behandlar dina personuppgifter. Har du fortfarande frågor om hur vi behandlar dina uppgifter efter att ha läst denna policy kontakta oss då här!